|
یکی از شایع ترین علل نازایی در زنان، مشکلات لوله های فالوپ است. در حالی که لوله های فالوپ "انسداد" وضعیتی است که اکثر مردم درباره آن شنیده اند، تعدادی دیگر از مشکلات پزشکی احتمالی وجود دارد که می تواند لوله های فالوپ و عملکرد آنها را تحت تاثیر قرار دهد و منجر به نازایی شود.
|
اگر به دلیل شغل تان روزانه مجبور به استنشاق هوای آلوده یا مواد شیمیایی هستید یا اگر تماس پوستی تان با موادی مثل رنگ های روغنی، چسب ها، هیدروکربن ها، رادیواکتیو، آفت کش ها و... بالاست، بیش از سایر آقایان خطرنازایی تهدیدتان می کند.
|
اختلالات تخمک گذاری طیفی از شرایط است که بر سیستم غدد درون ریز زن تأثیر میگذارد، که هورمونها و الگوهای تخمک گذاری او را کنترل میکند، فرآیندی که طی آن تخمدان زن در طول چرخه قاعدگی، او تخمک آزاد میکند.
|
علائم بارداری خارج رحمی معمولا در هفته های 6 و 7 حاملگی توسط خانمهای باردار کشف می شوند، اگر چه برخی نیز این علائم را حدود هفته چهارم دارند. در گروهی نیز بارداری خارج رحمی تا قبل از اینکه سونوگرافی سه ماهه اول بارداری انجام شود تشخیص داده نمی شود.
|
ناباروری 10 تا 15 درصد تمام زوج ها را تحت تاثیر قرار می دهد. عفونت های لگنی یکی از دلایل مهم ناباروری است که عمدتاً در نتیجه آسیب لوله های رحمی است. آسیب به لوله های فالوپ در اثر عفونت ممکن است به دلیل چسبندگی، آسیب مخاط لوله یا انسداد لوله باشد که در حمل و نقل طبیعی تخمک اختلال ایجاد می کند. عفونت هایی که بیشتر به ناباروری مربوط می شوند.
|
زنان به دلیل ساختار بدنی خاصی که دارند،باید بیشتر مراقب سلامت خود باشند. ناراحتیهای زنان از شایعترین مشکلاتی است که میتواند جسم زن را آزرده کند بنابراین باید نسبت به علائم هرچند کوچک حساس بود و به موقع نسبت به رفع آنها اقدام کرد. رحم بهعنوان یکی از اجزای مهم دستگاه تناسلی زنانه که ...
|
هنگامی که باردار نیستید، اما نتیجهٔ تست بارداری شما مثبت میشود به آن مثبت کاذب گفته میشود. در چنین مواقعی ممکن است تست بارداری مشکل داشته باشد. در برخی موارد نیز ممکن است به دلایل خاصی، در بدن شما هورمون بارداری وجود داشته باشد.
|
پارگی جفت یک عارضه جدی در دوران بارداری می باشد. جفت در دوران بارداری تشکیل می شود. جفت به دیواره رحم متصل می باشد و در رساندن غذا و اکسیژن به جنین در حال رشد نقش دارد. پارگی جفت زمانی روی می دهد که جفت به طور نسبی یا کامل از دیواره داخلی رحم جدا شود و این عارضه قبل از زایمان روی دهد.
|
درد گهگاهی شکم در حاملگی شکایت شایعی است. هر چند درد شکم در زمان حالگی می تواند مشکلی ایجاد نکند ولی ممکن است نشانه ای از یک عارضه جدی نیز باشد. (درد شدید یا مستمر هیچگاه طبیعی نیست.) در این مقاله شایعترین دلایل درد شکمی در زمان حاملگی توضیح داده می شود. در صورتیکه درد شکمی یا دل پیچه همراه با لکه بینی، خونریزی، تب، لرز، ترشحات مهبلی، احساس غش کردن، ناراحتی هنگام ادرار کردن، تهوع و استفراغ بوده و یا درد بعد از چند دقیقه استراحت از بین نرود باید به پزشک زنان مراجعه کرد
|
برای زوج هایی که امیدوار به پدر و مادر شدن هستند ، مشکل در بارداری (نازایی) می تواند ناامیدکننده و غیرمنتظره باشد. بسیاری از زوج هایی که با ناباروری دست و پنجه نرم می کنند در نهایت صاحب فرزند می شوند ، گاهی اوقات با کمک پزشک. یک گام مهم اولیه درک دلایل احتمالی ناباروری است.
|
دلایل نازایی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. شایع ترین علل نازایی عبارتند از:
* سن یک زن
* عامل مردانه (اسپرم).
* اختلالات تخمک گذاری .....
|
حاملگی پوچ به نوعی از حاملگی گفته می شود که تخمک و اسپرم با هم لقاح پیدا میکنند ولی از تخمِ بارور شده فقط یک کیسه حاملگی رشد میکند و جنین در داخل آن به وجود نمیآید.
در واقع ممکن است بنا به دلایلی جنین، کیفیت لازم برای رشد را نداشته باشد و ساک حاملگی خالی ایجاد شود. حاملگی پوچ از علل بسیار شایع سقط در خانمها می باشد
|
یکی از مهم ترین اقدامات برای حفظ سلامت باروری، تشخیص و درمان زودرس عفونت های اندام تناسلی است. این عفونتهای رایج علاوه بر ایجاد ناراحتیهای زیاد، پیامدهای نامطلوبی مانند نازایی را در آینده با آسیبهای دائمی به همراه دارند. شایع ترین عفونت در زنان، عفونت واژن است.
|
نازایی به عنوان ناتوانی در باردار شدن در عرض 1 سال با وجود آمیزش منظم و محافظت نشده زوجین تعریف می شود. اما اگر با وجود آمیزش منظم و محافظت نشده در زنان بالای 35 سال بارداری اتفاق نیفتد، می توان معاینات و درمان های لازم را زودتر شروع کرد.
|
عدم تخمک گذاری زمانی اتفاق می افتد که تخمک از تخمدان های زن آزاد نمی شود یا تخمک گذاری نمی کند. عدم تخمک گذاری مزمن یکی از علل شایع ناباروری است. به گفته مؤسسه ملی بهداشت، این شرایط تقریباً 30 درصد از ناباروری زنان را تشکیل می دهد.
|
کیست اغلب ذکر شده یک تورم پاتولوژیک پر از کولیت یا مایع روغن مانند است. کیست ها که معمولاً از مواد نیمه جامد، گازی یا مایع مانند کیسه بسته یا احاطه شده توسط کپسول تشکیل شده اند، قطعاً تشکیلات غیر طبیعی هستند. کیست ها انواع مختلفی دارند مانند کیست مغزی، کیست کلیه، کیست سینه، کیست رحم، کیست چربی، کیست شکلاتی، کیست لوزالمعده، کیست تخمدان و کیست استخوان که هر کدام علائم متفاوتی را در بدن نشان می دهند و شکایات مختلفی را ایجاد می کنند.
|
لوله های رحمی (لوله های فالوپ)، تخمدان ها را به رحم متصل می کنند. اگر تخمک در لوله های فالوپ گیر کند، به جنین تبدیل نمی شود و در صورت بارداری و لانه گزینی ممکن است سلامتی فرد در معرض خطر قرار بگیرد.
|
حدود 10 تا 15 درصد از بارداری ها در سه ماهه اول یا قبل از هفته 12 بارداری به سقط جنین ختم می شوند. 1 تا 5 درصد از زنان در اوایل سه ماهه دوم ، بین هفته های 13 و 19 ، دچار سقط جنین می شوند.
و ممکن است تا 50 درصد از بارداری ها به سقط جنین خاتمه یابند ، اما این امر در بسیاری از موارد زمانی اتفاق می افتد که یک زن حتی نمی داند که باردار است.
|
IUI یک روش تقریبا ساده برای کمک به زوج های درگیر با مشکل ناباروری است.این روش امروزه دارای کاربرد وسیع و گسترده ای در درمان ناباروری زوجین شده است.در واقع این روش به دنبال افزایش شانس باروری در زوج های دارای مشکل ناباروری می باشد.روش آی یو آی در قیاس با روش های دیگر از جمله روش لقاح خارج از رحم یا IVF، روشی با تهاجم کمتر است و هزینه های کمتری را به زوج های درگیر با ناباروری تحمیل می کند.شایع ترین دلایل IUI تعداد کم اسپرم یا کاهش تحرک اسپرم است.
|
معمولا بارداری خارج از رحم علائم مشخصی ندارد و ممکن است فقط در طی اسکن و سونوگرافی تشخیص داده شود. در صورت وجود علائم، در بین هفته ۴ و ۱۲ حاملگی ظاهر میشوند و میتوانند ترکیبی از موارد زیر باشند:
یک دوره عدم وقوع قاعدگی و داشتن سایر علائم بارداری
احساس درد یکطرفه در قسمت پایین شکم
داشتن خونریزی واژن یا ترشحات آبکی قهوهای
احساس درد در سرشانهها
احساس ناراحتی و سوزش در هنگام ادرار کردن
|