|
پروژسترون (progesterone) یک هورمون استروئیدی طبیعی در خانمهاست که هورمون بارداری هم بهش گفته میشود زیرا ترشح آن قبل و در حین بارداری بسیار ضروریست.
|
خونریزی در بارداری اتفاقی نسبتاً شایع است و همیشه به معنی وجود مشکل نیست اما میتواند نشانهای خطرناک باشد.
از آنجایی که خونریزی واژن در بارداری (فرقی نمیکند کدام سه ماهه بارداری) میتواند نشانه وجود مشکلی باشد، در صورت خونریزی واژینال...
|
دلایل نازایی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. شایع ترین علل نازایی عبارتند از:
* سن یک زن
* عامل مردانه (اسپرم).
* اختلالات تخمک گذاری .....
|
پولیپ ها توده های غیر سرطانی و غیر طبیعی هستند که در اندام هایی مانند روده بزرگ، معده، گلو و سایر اندام های بدن ظاهر می شوند. این توده ها همچنین می توانند روی پوشش رحم، به ویژه پوشش آندومتر ایجاد شوند. پزشکان تخمین می زنند که ...
|
کیست تخمدان کیسه ایست مملوء از مایعات که در داخل و یا سطح تخمدان بوجود می آید. هر زن دو تخمدان در دو سمت رحم خود دارد که هر کدام تقریبا به شکل و اندازه یک بادام هستند. تخمک در تخمدان ها رشد کرده و بالغ می شود.
|
یکی از شایع ترین علل نازایی در زنان، مشکلات لوله های فالوپ است. در حالی که لوله های فالوپ "انسداد" وضعیتی است که اکثر مردم درباره آن شنیده اند، تعدادی دیگر از مشکلات پزشکی احتمالی وجود دارد که می تواند لوله های فالوپ و عملکرد آنها را تحت تاثیر قرار دهد و منجر به نازایی شود.
|
آیا پزشک به شما گفته است که فیبروم دارید؟ آیا نگرانی در مورد عوارض برای کودک خود یا برای خود دارید؟ پاسخ این سوالات متداول را بخوانید.
فیبروئید که به عنوان لیومیوم یا میوم نیز شناخته می شود، توده ای از ماهیچه فشرده و بافت فیبری است که روی دیواره (یا گاهی اوقات در خارج) رحم رشد می کند. می تواند به کوچکی یک نخود یا ...
|
یک چرخه قاعدگی دارای سه مرحله فولیکولی، تخمک گذاری و لوتئال است. هر مرحله نقش خود را در آماده سازی برای لقاح تخمک و در نتیجه باردار شدن شما انجام می دهد.
|
پرکاری و کم کاری تیروئید هر دو می توانند منجر به مشکلات بارداری، افزایش سقط جنین زودرس و پیامدهای نامطلوب بارداری و نوزادی شوند.
|
یکی ازمشکلات در مورد تلاش برای باردار شدن مجدد پس از سقط جنین، ترس از سقط مجدد است. از دست دادن زودهنگام بارداری خسته کننده و ناامید کننده است، به حدی که برخی از افراد از تلاش مجدد به طور کلی اجتناب می کنند.
|
پره اکلامپسی که قبلاً توکسمی نامیده می شد، زمانی است که زنان باردار فشار خون بالا، پروتئین در ادرار و تورم در پاها، پاها و دستان خود دارند. می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. معمولاً در اواخر بارداری اتفاق میافتد، اگرچه ممکن است زودتر یا بلافاصله پس از زایمان رخ دهد.
|
معمولا بارداری خارج از رحم علائم مشخصی ندارد و ممکن است فقط در طی اسکن و سونوگرافی تشخیص داده شود. در صورت وجود علائم، در بین هفته ۴ و ۱۲ حاملگی ظاهر میشوند و میتوانند ترکیبی از موارد زیر باشند:
یک دوره عدم وقوع قاعدگی و داشتن سایر علائم بارداری
احساس درد یکطرفه در قسمت پایین شکم
داشتن خونریزی واژن یا ترشحات آبکی قهوهای
احساس درد در سرشانهها
احساس ناراحتی و سوزش در هنگام ادرار کردن
|
توبکتومی به عمل جراحی گفته میشود که طی آن، لولههای فالوپ در بدن یک خانم مسدود شده و از رسیدن تخمکها به رحم و لانه گزینی جلوگیری میشود. لولههای فالوپ تقریبا ۱۰ سانتیمتر طول دارند و به طرفین رحم متصلاند.
طی عمل توبکتومی، لولههای فالوپ بریده شده و در نقطهی مشخصی به هم گره خورده یا متصل میشوند. توبکتومی یک شیوهی همیشگی پیشگیری از بارداری است. زنانی که قصد بارداری مجدد ندارند یا به طور کل نمیخواهند بچهدار شوند، این درمان را انتخاب میکنند.
|
به دنیا آوردن فرزند و زایمان طبیعی یکی از بزرگترین لذت های زندگی است اما در طی دوران بارداری و هنگام زایمان ممکن است واژن شما آسیب ببیند. خبر خوب این است که راه های جبران این آسیب وجود دارد. پس از زایمان می توانید رژیم غذایی مناسب و ورزش کگل برای ترمیم محل بخیه خود را آغاز کنید و پس از چندین ماه در صورت عدم مشاهده نتایج دلخواه می توانید به جراح زنان برای مشاهده و انجام هریک از روش های درمانی مراجعه کنید
|
هر ماه غده هیپوفیز، در مغز، هورمون آزاد می کند. این هورمون به تخمدانها می گوید تعدادی از کیست های پر از مایع به نام فولیکول را تولید کنند. همانطور که فولیکول ها رشد می کنند هورمون استروژن را ترشح می کنند. استروژن برای تقویت دیواره رحم در آماده سازی برای بارداری کار می کند.
|
کوشش برای باردار شدن میتواند یکی از استرسزاترین برهههای زندگی باشد. هر دو هفته انتظار پس از بارداری بالقوه میتواند به درازی یک عمر به نظر برسد و وقتی نتیجۀ تست منفی از آب درمیآید این میتواند غیر قابل تحمل باشد. در هر حال، گزینههایی برای کمک به این فرآیند هست، و اپلیکیشنهای تلفنهای هوشمند میتوانند در شناسایی بهترین اوقات باروری شما در طول ماه کمک کننده باشند
|
با آزمون بیوفیزیکال، سلامت جنین در دوران بارداری سنجیده می شود. این آزمون با کنترل نوسانات قلب جنین بوسیله دستگاه NST و کنترل حرکات تنفسی جنین توسط سونوگرافی انجام می شود، که ضربان قلب، تون عضلانی، حرکات جنین حرکات تنفس جنین و میزان مایع آمنیوتیک اطراف جنین اندازه گیری این آزمون می شود. هریک از 5 مورد بالا درصورت نرمال بودن عدد 2 و در غیر اینصورت صفر میگیرد.
|
در مورد IUD چه می دانیم؟
IUD وسیله داخل رحمی است که باید توسط فرد دوره دیده در داخل رحم خانم جهت جلوگیری از بارداری کارگزاری شود.
این وسیله میتواند از جنس مس باشد و یا حاوی داروی پروژسترون.
از مزایای این روش برگشتپذیری نسبتا سریع آن میباشد که بعد از خروج وسیله امکان باردار شدن خانم برقرار می شود.
این روش در افراد فراموشکار روش مناسبی میباشد و از روشهای طولانی مدت 7-5 سال براساس نوعIUD است.
|
به بیش از یک جنین تشکیل شده در طی فرآیند لقاح، چند قلوزایی گفته می شود. به عبارتی می توان گفت در صورتی که یک اسپرم با چند تخمک و یا حتی یک تخمک وارد لقاح شود احتمال تشکیل جنین های چند قلوی غیر همسان یا همسان وجود دارد. البته اکثر موارد بارداری به تولد یک نوزاد ختم می شود ولی هم چنان احتمال به وجود آمدن چنین جنین هایی وجود خواهد داشت.
|
مهمترین عامول ناباروری در زنان: سن، مهم ترین عامل ناباروری در زنان است.
خانمها باید توجه کنند که پس از ۳۵ سالگی قدرت باروری زنان کاهش پیدا میکند. اگر ما ناباروری را یک سال تلاش ناموفق برای بارداری بدانیم، برای خانمهای بالای ۳۵ سال این مدت به 6 ماه کاهش پیدا میکند.
علل ناباروری زنان را در سه دسته اصلی تخمدانی، لولهای و رحمی، تقسیم بندی کرد و گفت: دستگاه تولید مثلی زنان پیچیده است و تخمدانها، لولههای رحمی و رحم نقش اصلی را در فرآیند پیچیده باروری بر عهده دارند.
|