|
شکی نیست که تصمیم برای تشکیل خانواده تصمیمی است که زندگی را تغییر می دهد. شما نه تنها یک انسان کوچک را به زمین تحویل خواهید داد، بلکه تا زمانی که آنها بزرگ شوند، مسئول خواهید بود. هنگامی که در تلاش برای بچه دار شدن هستید، احتمالاً با سیل اطلاعات غرق می شوید. در نتیجه ...
|
در لزوم مراجعه خانم باردار به پزشک شکی نیست. در حالی که اکثر زنان پس از باردار شدن این کار را انجام می دهند، تعداد کمی از آنها هنگام تلاش برای باردار شدن این کار را به یاد می آورند. این اشتباهی است که معمولا باعث پشیمانی و درد زیادی برای خانم ها می شود.
|
افزایش پرولاکتین از عوامل دیگر عدم تخمک گذاری در گروه II سازمان بهداشت جهانی در ارتباط با اختلالات تخمک گذاری می باشد.
این اختلال در در 1% جمعیت زنان دیده میشود. شیوع سنی ...
|
هورمونهای تیروئید در عملکرد رضایتبخش سیستمهای مختلف بدن نقشی حیاتی دارد. اختلال در سطح هورمونهای تیروئید میتواند هورمونهای بارداری، چرخۀ تخمکگذاری و عادت ماهانۀ زنان را تحت تأثیر قرار دهد. این موضوع میتواند منجر به ...
|
آزواسپرمی به شرایطی میگویند که در آن مایع منی مرد فاقد اسپرم است. آزواسپرمی یکی از علل اصلی ناباروری در مردان می باشد. در آزواسپرمی هیچ تغییر محسوسی در مایع منی صورت نمی گیرد و مایع انزالی کاملاً طبیعی است. در افرادی که آزواسپرمی دارند میل و عملکرد جنسی معمولاً طبیعی است و تنها مشکلی که وجود دارد ناتوانی در ایجاد باروری است. ما در این مقاله قصد داریم به انواع آزواسپرمی بخصوص آزواسپرمی انسدادی و امکان ایجاد باروری در آزواسپرمی انسدادی بپردازیم.
|
دیواره رحم، لایه داخلی رحم که آن را اندومتر می نامیم، قسمتی است که جنین در آن چسبیده و حاملگی ادامه دارد. بنابراین ضخامت و ظاهر بهینه این لایه در حصول بارداری و حفظ یک بارداری سالم مهم است. ما ضخامت اندومتر را با سونوگرافی ...
|
داشتن اضافه وزن و چاقی می تواند تاثیر منفی بر قدرت باروری زنان داشته باشد، به طوری که احتمال ناباروری در زنان با اضافه وزن در حدود 27 درصد بیشتر از زنان با وزن معمولی است.
|
بعد از یک بار سقط شدن جنین، شاید تصمیمگیری برای اقدام دوبارۀ بارداری مشکل باشد، اما تمایل به باردار شدن مجدد، بلافاصله به دنبال از دست دادن کودک نیز طبیعی است. به هر حال، پیش از اقدام دوباره برای باردار شدن، باید کمی صبر کنید تا آمادگی جسمی و روحی لازم را به دست آورید.
|
حاملگی با یک لوله رحم (لوله فالوپ) امکان پذیر است. اگر چه در بعضی موارد ممکن است کمی چالش برانگیز باشد.
دستگاه تناسلی زنان، حاوی دو تخمدان و دو لوله فالوپ است که هر دو آن ها به رحم اتصال دارند. در هر ماه یکی از تخمدانها، یک یا چند تخمک بالغ ...
|
نارسایی زودرس تخمدان، اختلال در عملکرد تخمدان پیش از سن ۴۰ سالگی است و با یائسگی تفاوت زیادی دارد. ناباروری ناشی از نارسایی زودرس تخمدان مشکلی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد، زیرا اختلال عملکرد تخمدانها به این معناست که احتمال باردار شدن از طریق تخمکهای خود شخص تا حد زیادی کاهش یافته است.
|
هورمون محرک فولیکول (FSH) برای تولید مثل مهم است. FSH چرخه قاعدگی را تنظیم می کند و رشد تخمک را در تخمدان ها تحریک می کند. برای مردان، FSHبه ساخت اسپرم کمک می کند.
|
زوج های سالمی که از روش های پیشگیری از بارداری استفاده نمی کنند و رابطه جنسی منظمی در حوالی تخمک گذاری دارند معمولا در هر چرخه ماهانه (سیکل قاعدگی)، حدود 25 تا 30 درصد احتمال بارداری دارند. اگرچه این میزان بسته به شرایط مختلف، می تواند بسیار متفاوت باشد.
|
دیواره رحم، لایه داخلی رحم که آن را اندومتر می نامیم، قسمتی است که جنین در آن چسبیده و حاملگی ادامه دارد. بنابراین ضخامت و ظاهر بهینه این لایه در حصول بارداری و حفظ یک بارداری سالم مهم است. ما ضخامت اندومتر را با سونوگرافی ...
|
برخی از زنان برای باردار شدن و تولد کودکشان در زمان مشخصی برنامهریزی نمیکنند، اما برخی از زنان تمایل دارند که کودکشان در زمان خاصی از سال به دنیا بیاید. برای این کار لازم است که پیش از اقدام، شما و همسرتان آمادگی کافی برای بارداری را داشته باشید. یکی از اقدامات مهم برای این برنامهریزی داشتن یک اپلیکیشن دقیق برای باردار شدن است که شما میتوانید همیشه آن را همراه خود در گوشی موبایلتان داشته باشید...
|
پره اکلامپسی که قبلاً توکسمی نامیده می شد، زمانی است که زنان باردار فشار خون بالا، پروتئین در ادرار و تورم در پاها، پاها و دستان خود دارند. می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. معمولاً در اواخر بارداری اتفاق میافتد، اگرچه ممکن است زودتر یا بلافاصله پس از زایمان رخ دهد.
|
معمولا بارداری خارج از رحم علائم مشخصی ندارد و ممکن است فقط در طی اسکن و سونوگرافی تشخیص داده شود. در صورت وجود علائم، در بین هفته ۴ و ۱۲ حاملگی ظاهر میشوند و میتوانند ترکیبی از موارد زیر باشند:
یک دوره عدم وقوع قاعدگی و داشتن سایر علائم بارداری
احساس درد یکطرفه در قسمت پایین شکم
داشتن خونریزی واژن یا ترشحات آبکی قهوهای
احساس درد در سرشانهها
احساس ناراحتی و سوزش در هنگام ادرار کردن
|
توبکتومی به عمل جراحی گفته میشود که طی آن، لولههای فالوپ در بدن یک خانم مسدود شده و از رسیدن تخمکها به رحم و لانه گزینی جلوگیری میشود. لولههای فالوپ تقریبا ۱۰ سانتیمتر طول دارند و به طرفین رحم متصلاند.
طی عمل توبکتومی، لولههای فالوپ بریده شده و در نقطهی مشخصی به هم گره خورده یا متصل میشوند. توبکتومی یک شیوهی همیشگی پیشگیری از بارداری است. زنانی که قصد بارداری مجدد ندارند یا به طور کل نمیخواهند بچهدار شوند، این درمان را انتخاب میکنند.
|
به دنیا آوردن فرزند و زایمان طبیعی یکی از بزرگترین لذت های زندگی است اما در طی دوران بارداری و هنگام زایمان ممکن است واژن شما آسیب ببیند. خبر خوب این است که راه های جبران این آسیب وجود دارد. پس از زایمان می توانید رژیم غذایی مناسب و ورزش کگل برای ترمیم محل بخیه خود را آغاز کنید و پس از چندین ماه در صورت عدم مشاهده نتایج دلخواه می توانید به جراح زنان برای مشاهده و انجام هریک از روش های درمانی مراجعه کنید
|
هر ماه غده هیپوفیز، در مغز، هورمون آزاد می کند. این هورمون به تخمدانها می گوید تعدادی از کیست های پر از مایع به نام فولیکول را تولید کنند. همانطور که فولیکول ها رشد می کنند هورمون استروژن را ترشح می کنند. استروژن برای تقویت دیواره رحم در آماده سازی برای بارداری کار می کند.
|
کوشش برای باردار شدن میتواند یکی از استرسزاترین برهههای زندگی باشد. هر دو هفته انتظار پس از بارداری بالقوه میتواند به درازی یک عمر به نظر برسد و وقتی نتیجۀ تست منفی از آب درمیآید این میتواند غیر قابل تحمل باشد. در هر حال، گزینههایی برای کمک به این فرآیند هست، و اپلیکیشنهای تلفنهای هوشمند میتوانند در شناسایی بهترین اوقات باروری شما در طول ماه کمک کننده باشند
|