|
زن، واژه ی زیبــای آفرینش؛ واژه ای کــه گاه در جایگاه مادر ،مهربانــی و عشــق را آمــوزگار میشود؛ گاه در پوشش همسر ،همراهی و همســفری را مشق میکنــد؛ گاه به شــکل خواهر ، کنارت می ایستد تا دستهایش خستگی را از شانه هایت بزداید؛ گاه دختر است و یک دنیا، شادی و امیــد برای رســاندنت به مرز خوشبختی؛ و گاه تمام اینهاست به اضافه ی مدیر، کارمند، دانش پژوه، استاد دانشگاه، معلم ، روزنامه نــگار، مهندس، نقاش، طراح دکوراســیون و کلی مشــاغل دیگر؛ حتی شاعر یا پرورش دهنده ی گل و گیاه. و تمام اینها را با همــان ظرافت زنانه اش ولی به بهترین شکل انجام میدهد.
گاهی او را در اداره میبینی؛ پشت میز نشسته و سخت مشــغول اســت که کاری زمین نماند. گاه در خیابانهای شهر، پشــت فرمان، تا هم چرخ زندگی و هم چرخ کار را به حرکت درآورد؛ و گاه در روستا، نترس و خستگی ناپذیر ، تپه هــا را بالا و پایین میرود؛ به امید بهتر شــدن زندگی خود و همــه ی آنانی که به دســتهای مهربان و پاهای خستگی ناپذیرش، چشم دوخته اند. یاد گرفته است جمع همه ی اینها باشــد و بالاتر از همه، همچنان، گل زیبای آفرینش بماند
|
عفونت مخمر واژینال که به نام کاندیدیازیس نیز شناخته می شود ، یک بیماری شایع در زنان است. واژن سالم حاوی باکتری ها و برخی سلول های مخمر است و وقتی تعادل باکتری ها و مخمر تغییر می کند ، سلول های مخمر می توانند تکثیر یافته و باعث خارش ، تورم و تحریک شوند.
|
تخمدانها یکی از اجزای اصلی سیستم تناسلی در زنان است که از طریق لولههای فالوپ به رحم متصل میشود. نوزاد دختر در هنگام تولد در هر یک از تخمدانها هزاران تخمک نابالغ دارد. در حوالی سن بلوغ تحت تاثیر هورمون های محرک تخمدانی مترشحه از هیپوفیز، تخمدان ها شروع به ساخت هورمون های جنسی میکند. هورمون های جنسی در دختران استروژن و پروژسترون بوده که وقایع چرخه تخمدانی را کنترل می کند.
|
گرفتگی یا اسپاسم ماهیچه های واژن شامل انقباض های قوی و دردناک در واژن است. گرفتگی خفیف واژن نشانه قاعدگی است، اما گرفتگی های دردناک یا اسپاسم های واژن که در خارج از دوران قاعدگی رخ می دهند، دلایل زمینه ای خاصی دارند.
در ادامه به مهم ترین علل اسپاسم های واژن و گزینه های درمانی مناسب اشاره می کنیم.
|
بانوان برای بیماری های مربوط به زنان نیازمند متخصص زنان هستند تا بتوانند به راحتی مشکل خود را بیان کنند. متخصص زنان نسبت به بیماری های زنان کاملا آگاه است.
|
اگر تصمیم برقطع قرص ضدبارداری به منظور حاملگی دارید آیا میدانید مصرف قرص را دقیقا چه زمانی باید قطع کنید؟ و چقدر طول میکشد تا بعد از قطع مصرف قرص، باردار شوید؟ بعد از گذشت چه زمانی از قطع مصرف قرص، و عدم موفقیت در بارداری باید به پزشک مراجعه کنید؟پاسخ تمامی این سولات را در این مقاله مطالعه کنید.
|
قرص های ضد بارداری عوارض جانبی فراوانی برای سلامتی زنان و دختران جوان دربردارند و میتوانند بر ترشح هورمون های جنسی، باوری و سلامت جسمی آنها تاثیرات منفی بگذارند. مشکلات خلقی، تهوع و سرگیجه از رایجترین پیامدها و عوارض جانبی اینگونه داروها به شمار میروند.
|