مقالات آموزشی

 
مشکلات رایج زنان که باید درباره آنها بدانید

مشکلات رایج زنان که باید درباره آنها بدانید

مشکلات سلامتی زیادی وجود دارد که فقط زنان با آن مواجه هستند. با رسیدن به سنین باروری، بدن شما تغییرات زیادی را تجربه خواهد کرد. برخی از مشکلات سلامت زنان ممکن است هر از گاهی رخ دهد. متأسفانه، این شرایط سلامتی می‌تواند به عملکرد جنسی و تولید مثلی شما آسیب برساند، بنابراین نباید آن‌ها را سهل‌انگیز دانست.
علل خونریزی غیرطبیعی

علل خونریزی غیرطبیعی

در خونریزی غیرطبیعی رحم، طول دوره قاعدگی، میزان و یا زمان خونریزی دچار اختلال می‌شوند. طول دوره قاعدگی زمانی غیرطبیعی است که بیش از 35 روز یا کمتر از 21 روز طول بکشد و یا دوره‌های آن نامنظم باشند. دوره قاعدگی از وضعیت سلامت سایر ارگان‌ها نیز تاثیر می‌پذیرد؛ به همین علت نه تنها بیماری‌های دستگاه تناسلی، بلکه بسیاری از بیماری‌های ارگان‌های دیگر نیز می‌توانند خونریزی غیرطبیعی رحمی ایجاد نمایند
شش نکته راجع به پریود که همه باید بدانید

شش نکته راجع به پریود که همه باید بدانید

کلا شما 1 تیر پریود شدی . 27 تیر هم پریود شدی . سیکل شما 27 روزه ست . اینکه شما در 1 مرداد پریود نشدید ، نشانه بی نظمی شما نیست . طول مدت سیکل قاعدگی بطور متوسط از 25 تا 32 روز متغیر می تواند باشد . بدن شما کامپیوتر نیست که سر روز و سر ساعت پریودتون اتفاق بیفته . مسایل زیادی در نظم پریود دخیل هستند . از تغذیه و فعالیت بدنی گرفته تا استرس و داروها . بخصوص داروهای هورمونی . حتی داروهای گیاهی و سنتی .
چه چیزی باعث خونریزی بعد از رابطه جنسی می شود؟

چه چیزی باعث خونریزی بعد از رابطه جنسی می شود؟

تجارب آمیزش جنسی برای هر کسی یک فرآیند متفاوت است. زنان ممکن است در مورد خونریزی بعد از مقاربت نگران باشند. بسیاری از زنان پس از مقاربت دچار خونریزی می شوند. افرادی که در این شرایط دچار خونریزی می شوند می خواهند علت این مشکل را بدانند.
ترشحات فیزیولوژیکی و پاتولوژیک واژن در زنان

ترشحات فیزیولوژیکی و پاتولوژیک واژن در زنان

اگرچه ترشحات واژن که از دوران بلوغ شروع می شود، در واقع کاملا طبیعی است، اما در برخی موارد می تواند نشانه بیماری باشد. در این مطلب به سوالاتی چون ترشحات واژن چیست، چرا هستند، انواع آن، رنگ های آن، اگر زیاد باشد چه اتفاقی می افتد و درمان آن چگونه است پاسخ دادیم.
معاینه زنان و دختران مجرد چرا انجام می شود؟

معاینه زنان و دختران مجرد چرا انجام می شود؟

بسیاری از سرطان های جدی رحم، دهانه رحم، کیست های شکلاتی یا مشکلات تخمدان در زنان اغلب علائم مشابهی دارند. بی نظمی قاعدگی، درد لگن، مانند دردهای قاعدگی. به همین دلیل است که بیشتر زنان به چیزی مشکوک نیستند مگر اینکه علائم به شدت شدید شود. با این حال، اکثر بیماری های زنان که قابل درمان هستند با تشخیص زودهنگام قابل درمان هستند.
فرق بین چرخه قاعدگی طبیعی و غیرطبیعی

فرق بین چرخه قاعدگی طبیعی و غیرطبیعی

یک چرخه قاعدگی طبیعی هر ۲۸ روز یک بار اتفاق می افتد. اما اغلب این چرخه در خانم ها نسبت به یکدیگر متفاوت است. بعضی از خانم ها هر ۲۱ روز پریود می شوند در حالیکه در بعضی دیگر پریودهایی با ۳۵ روز فاصله دارند. وقتی صحبت از پریود می شود، هر زنی سیکل مختص به خود را بیان می کند. بیشتر خانم ها پریودشان هر ماه حدود سه تا پنج روز طول می کشد. اما خونریزی که فقط دو روز طول بکشد یا هفت روز ادامه داشته باشد نیز طبیعی تلقی می گردد. بنابراین طول خونریزی هم برای هرکس منحصر به فرد است.
چه اختلالاتی بر چرخه قاعدگی تاثیر می گذارند؟

چه اختلالاتی بر چرخه قاعدگی تاثیر می گذارند؟

به حالت زودتر یا دیرتر پریود شدن فرد، بی نظمی قاعدگی می گویند. عملکرد هیپوتالاموس، هیپوفیز، تخمدان و رحم در هماهنگی کامل نقش مهمی در شکل گیری چرخه قاعدگی دارد. از اولین خونریزی در دوران بلوغ تا یائسگی سیکل قاعدگی که به طور منظم هر ماه تا دوره زمانی تکرار می شود، هر 21 تا 35 روز و به عبارت دیگر به طور متوسط ​​هر 28 روز اتفاق می افتد. برای تشخیص نامنظمی قاعدگی باید ...
چرخه قاعدگی و مراحل آن

چرخه قاعدگی و مراحل آن

سیکل قاعدگی به ریختن و تخلیه شدن ماهانه دیواره رحم زنان گفته می‌شود. خون عادت ماهانه که ترکیبی از خون و بافت رحم است از رحم به دهانه رحم وارد شده و سپس از طریق واژن خارج می‌شود. سیکل قاعدگی از چندین مرحله منظم و متوالی تشکیل‌شده است. این چرخه از اولین روز پریود آغاز می‌شود. مدت‌زمان میانگین هر سیکل ۲۸ روز است اما این محدوده زمانی در زنان متفاوت است به صورتی که از ۲۱ تا ۳۵ روز متغیر است.
علایم و مشکلات سندرم پیش از قاعدگی - PMS

علایم و مشکلات سندرم پیش از قاعدگی - PMS

درد پریود بخش طبیعی از چرخه قاعدگی است. بیش از نیمی از زنان در دوران قاعدگی درد گاهی خفیف و گاهی شدید را تجربه می کنند. در این دوران زنان بیشتر سعی می کنند با حالات عاطفی مانند افسردگی، خستگی، خواب زیاد، کاهش علاقه به محیط، تحریک پذیری، تنش، تحریک پذیری، غمگینی، عصبانیت و عدم توجه کنار بیایند.
بررسی علل قاعدگی‌های دردناک

بررسی علل قاعدگی‌های دردناک

قاعدگی دردناک (دیسمنوره ) یکی از سوال های رایج میان خانم های جوان است که از پزشک خود معمولاً سوال می کنند. قاعدگی دردناک به دو دسته دیسمنوره اولیه و دیسمنوره ثانویه تقسیم بندی می شود.
علل لکه بینی در دختران و زنان

علل لکه بینی در دختران و زنان

لکه بینی یک اصطلاح رایج است که برای توصیف مقادیر کمی از خونریزی واژینال بین دوره های قاعدگی استفاده می شود. این خونریزی به عنوان خونریزی بین قاعدگی نیز شناخته می شود. در مواردی که در دوران بارداری قاعدگی انتظار نمی رود، ممکن است خونریزی بعد از یائسگی، قبل از بلوغ یا بعد از رابطه جنسی رخ دهد. لکه بینی گاهی اوقات می تواند ...
آشنایی با سندرم پیش‌ از قاعدگی

آشنایی با سندرم پیش‌ از قاعدگی

سندروم پیش از قاعدگی (PMS) دارای طیف گسترده‌ای از علائم و نشانه‌ها، از جمله نوسانات خلقی، حساس شدن سینه ها، میل شدید به غذا، خستگی، تحریک پذیری و افسردگی است. به طور تخمینی از هر ۴ زن قاعده ۳ نفر برخی از علائم سندروم پیش از قاعدگی را تجربه می‌کنند.
آیا قاعدگی های طولانی مدت نرمال است؟

آیا قاعدگی های طولانی مدت نرمال است؟

به قاعدگی های بیش تر از 7 روز یا قاعدگی های سنگین منوراژی میگویند. بسیاری از بانوان، خونریزی سنگین یا دوره پریودی طولانی دارند، که به نظر نرمال میرسد. اما اگر این خونریزی های سنگین، باعث محدودیت فعالیت های روزانه شود، باید به پزشک خود مراجعه کنید. معمولا پزشکان با توجه به سابقه پزشکی و نتایج تست های آزمایشگاهیتان، یک سری از درمان ها را به کار می برند.
پریود نامنظم

پریود نامنظم

پریود نامنظم غیرمعمول نیست و قریب به سی درصد از بانوان در سنین باروری با این مشکل روبه‌رو می‌شوند. هر گونه خونریزی غیرطبیعی در مقایسه با سیکل قاعدگی معمول، برای مثال افزایش یا کاهش فاصله زمانی بین دو عادت ماهانه، خونریزی بین دو پریود، خونریزی شدید قاعدگی (منوراژی) یا خونریزی بسیار کم قاعدگی را پریود نامنظم گویند. به علاوه بسیاری از بانوان این مشکل را به صورت پریود نشدن، استمرار عادت ماهانه یا دو بار در یک سیکل پریود شدن تجربه می‌کنند
دلایل عمده لکه بینی در دوره قاعدگی

دلایل عمده لکه بینی در دوره قاعدگی

دوره قاعدگی نتیجه یک عمل متعادل و پیچیده بین هورمون‌های استروژن و پروژسترون است. موارد مختلفی وجود دارد که می‎تواند این تعادل را بر هم زند و منجر به لکه بینی شود. در لکه بینی خونریزی کمتری نسبت به جریان طبیعی رخ خواهد داد.در بیشتر مواقع لکه بینی نمی‎تواند نگران کننده باشد. برخی از عوامل مانند سن و یا بارداری در بروز آن موثر هستند. با این حال شرایطی وجود دارد که باید برای درمان آن به طور جدی اقدام شود.
یائسگی در مقابل بارداری - علائم را بشناسید

یائسگی در مقابل بارداری - علائم را بشناسید

بارداری زمانی است که نوزاد در داخل بدن زن باردار می شود و رشد می کند. حدود 37 تا 40 هفته طول می کشد و به سه سه ماهه تقریبا 12 هفته تقسیم می شود. یائسگی نشانه پایان توانایی باروری زنان است. زن تخمک گذاری و قاعدگی را متوقف می کند. این پایان باروری یک زن است.
علت لکه بینی بعد از پریود

علت لکه بینی بعد از پریود

در حالت معمول زنان انتظار دارند که پس از پایان خونریزی تا زمان شروع دوره بعدی خونی از واژن خارج نشود. ولی در برخی از دختران و بانوان لکه بینی گزارش می‌شود. اگر این لکه بینی به رنگ قهوه‌ای و صورتی است و فقط یک هفته بعد از پریود طول می‌کشد، جدی نیست و نیازی نیست نگران آن باشید. برخی از دلایل لکه‌بینی بعد از پریود به شرح زیر است.
علت کوتاه شدن دوره پریود چیست ؟

علت کوتاه شدن دوره پریود چیست ؟

چرخه قاعدگی یا سیکل قاعدگی در واقع نوعی تغییرات فیزیولوژیکی می باشد که در زنان باردار برای تولید مثل اتفاق می‌افتد و هر ماه یک تخمک بالغ شده و آماده رشد جنین می‌گردد. در این موقع به‌تدریج بافت رحم آماده نگهداری جنین می شود. اگر لقاح انجام نشود بافت پوششی رحم شروع به ریزش می کند
همه چیز در مورد قاعدگی

همه چیز در مورد قاعدگی

یک دوره پریود (قاعدگی) مدت زمان اولین روز خونریزی در یک ماه تا اولین روز خونریزی در ماه بعد است. شروع اولین قاعدگی نشان می دهد که بدن شما اولین تخمک را تولید کرده است. پس از آن تخمدان ها، هر ماه یک تخمک را از خود آزاد می‌کنند و به کمک هورمون های استروژن و پروژسترون و بالا رفتن سطح آن ها تخمک ها در تخمدان بزرگ می شوند و از سوی دیگر این هورمون ها با ضخیم کردن دیواره رحم شرایط مناسبی برای بارداری تخمک ها را فراهم می کنند. حال اگر لقاح انجام نشود سطح استروژن و پروژسترون پایین آمده و دیواره رحم فرو می ریزد و همراه با خون از بدن خارج می شود که این سیکل هر ماه تکرار می شود و به آن قاعدگی می گویند.
12
ساعات حضور در مطب
شنبه الی چهار شنبه: صبح ها از 8 الی 12
تلفن: 88430922-021
بالا